Iconos cabecera

Highlights

  • To the Airport & train on bus To the Airport & train on bus
    Reus Airport & AVE train station bus timetable
  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

S’inaugura a Tarragona la Passarel·la del Port, un eix que connecta el mar i el Port i la ciutat (22/06/2018)

El Port de Tarragona va inaugurar ahir la passareŀla que connecta el mar i la zona del passeig Marítim a la ciutat en tan sols set minuts.

L’acte va començar al capdamunt de la passareŀla, a la baixada de Toro, on s’hi va tallar la cinta inaugural. A continuació, els assistents van baixar fins al passeig Marítim en una comitiva encapçalada per una banda de música i els nanos pescadors.

El president del Port, Josep Andreu, ha volgut agrair la feina feta per totes les persones que han participat en el projecte i ha recordat que “a la passareŀla se li sumarà el projecte de remodelació del passeig Marítim”, unes obres que estaran enllestides a principis de 2019 i que “arrodoniran aquest projecte que pretén revifar la façana marítima de Tarragona”.

Per la seva banda, el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Damià Calvet, ha felicitat la ciutat per l’obra que avui inaugurava i ha lloat la tasca de Josep Andreu al capdavant del Port de Tarragona. Calvet ha aprofitat el seu discurs per reclamar al Ministerio de Fomento, representat per la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, el Corredor del Mediterrani, una obra cabdal per al futur de l’enclavament portuari tarragoní.

Font: Port de Tarragona

S’inaugura a Tarragona la Passarel·la del Port, un eix que connecta el mar i el Port i la ciutat

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona