Iconos cabecera

Highlights

  • To the Airport & train on bus To the Airport & train on bus
    Reus Airport & AVE train station bus timetable
  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

Cambrils obre al trànsit el pont de l'antiga N-340 (03/07/2018)

El 26 de juny va entrar en funcionament el nou pont sobre la Riera d’Alforja. Des de aleshores ja es pot circular pel passeig La Salle i s’ha obert al trànsit la part superior del pont, l’avinguda Adelaida i l’avinguda Baix Camp.
En aquest moment s’està acabant d’asfaltar amb capa base i capa de rodament l’antiga carretera per la banda Tarragona. Concretament, s’està treballant davant del Molí de les Tres Eres i la rotonda de l’antic Lidl. Entre avui i demà s’instaŀlarà nova senyalització i es deixarà a punt per obrir.
Amb totes les vies ja obertes, quedaran pendents repassos de pavimentació de les voreres i treballs concrets com els com els contenidors soterrats.
D’altra banda, ja ha sortit a licitació la tercera fase de les obres per un import de 209.135,93 euros, que correspon a la urbanització i enjardinament del passeig central i els parterres laterals de l’avinguda Baix Camp. La previsió és adjudicar aquesta tercera fase durant el mes de juliol i començar les obres el setembre.
Les obres de reconversió de l’antiga carretera N-340 en l’avinguda Baix Camp van començar el passat setembre. Les dues primeres fases, consistents en l’enderroc del pont, la reordenació de l’entorn i la construcció del nou pont, es van adjudicar a la constructora Romà infraestructures i serveis per un import de 959.014,87. Les obres van comportar el tancament de la part superior del pont des del setembre, l’avinguda la Salle a des de l’octubre i l’avinguda Adeliada des del novembre.
Amb aquesta actuació s’elimina una barrera arquitectònica i visual històrica, que separava els barris de la Pallissa i l’Eixample, i s’aconsegueix millorar la mobilitat i la seguretat, tant a nivell de circulació de vianants com a circulació rodada.
Font: Ajuntament de Cambrils.

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona