Iconos cabecera

Highlights

  • To the Airport & train on bus To the Airport & train on bus
    Reus Airport & AVE train station bus timetable
  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

S'obre al trànsit la passera de fusta que connexta els dos marges del riu Francolí al seu pas per Tarragona, sota el pont de Santa Tecla (10/07/2018)


Aquest 4 de juliol s'ha presentat la passera construïda recentment per poder travessar a peu el riu Francolí, al seu pas per la ciutat de Tarragona sota el pont de Santa Tecla.
La construcció de la passera de fusta permet la connexió dels dos marges del riu Francolí i millora la connectivitat de la xarxa de camins de la comarca, incrementa la seguretat dels camins de gran recorregut (GR-65, GR-92 i GR 172), permet la connexió dels camins del centre de la ciutat cap a ponent i s’amplien les rutes per seguir a peu o en bicicleta, ja que fins l’ara no hi havia connexió entre els dos marges, més enllà dels ponts viaris. S’ha de dir que aquesta infraestructura era una històrica reivindicació ciutadana i que, un cop construïda i en marxa, connecta dues zones de la ciutat de Tarragona separades pel riu Francolí.
El cost de la passera ha estat de 8.000 € i és una de les actuacions programades dins del pla del Consell Comarcal del Tarragonès "Millora de la connectivitat de la xarxa de camins de la comarca”, que consisteix en l'execució de passos als rius Francolí i Gaià i que també compta amb el suport econòmic de la Diputació de Tarragona.
El Consell Comarcal del Tarragonès s’ha fet càrrec del cost de la construcció i instaŀlació de la passera, que és un pas pont de fusta amb baranes de seguretat d’1 m d’amplada, i l’Ajuntament s’ha encarregat de la preparació i condicionament del camí fins al pas i del manteniment posterior.
Font: Ajuntament de Tarragona

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona