Iconos cabecera

Highlights

  • To the Airport & train on bus To the Airport & train on bus
    Reus Airport & AVE train station bus timetable
  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

L’Ajuntament d’Altafulla modifica la circulació de vehicles als carrers Vinyet i Sínies per ampliar la zona d’aparcament al sector Hort de Pau (02/08/2018)

L’Ajuntament d’Altafulla canviarà a partir de demà dimecres 1 d’agost a sentit únic de circulació els carrers Vinyet i Sínies del sector Hort de Pau amb l’objectiu “de guanyar places d’aparcament en aquesta zona i descongestionar l’estacionament al barri marítim”. Així ho ha transmès la regidora de Via Pública, Marisa Méndez-Vigo, que al mateix temps, ha assegurat que és una prova pilot que amb el temps es veurà si s’acaba implantant, o només s’utilitzarà en els períodes de major afluència de visitants.

D’aquesta manera, el carrer Vinyet serà de sentit únic des del carrer Cabana en direcció cap a Torredembarra, mentre que el carrer Sínies serà també de sentit únic des del carrer Camí del Prat en direcció cap a Tarragona. Arran d’aquesta modificació, els vehicles podran estacionar en els dos laterals d’aquestes vies, i així permetrà descongestionar l’acumulació de vehicles estacionats a Baix a Mar.

Font: Ajuntament d'Altafulla

L’Ajuntament d’Altafulla modifica la circulació de vehicles als carrers Vinyet i Sínies per ampliar la zona d’aparcament al sector Hort de Pau

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona