Iconos cabecera

Highlights

  • To the Airport & train on bus To the Airport & train on bus
    Reus Airport & AVE train station bus timetable
  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

Obre el nou aparcament gratuït Xalet d’en Bau 2 de Cambrils (07/08/2018)

Ja es pot aparcar al solar situat al número 16 del carrer Xalet d’en Bau de Cambrils. Divendres passat van acabar les obres de condicionament d’aquest nou aparcament gratuït de 118 places i aquest cap de setmana ja s’ha obert al públic.

Els treballs del pàrquing Xalet d’en Bau 2 han consistit en el desbrossat i anivellament del terreny, l’estesa i compactació d'asfalt triturat per a la construcció d'un accés per a vehicles, i la identificació de l’aparcament amb senyalització a l'entrada per a la informació de la ciutadania. A més, aquesta setmana s’estan instaŀlant senyals d’orientació als carrers propers per dirigir als conductors i conductores que estiguin fent recerca d’aparcament.

Aquest és el segon aparcament gratuït que estrena Cambrils aquest estiu gràcies als acords signats per l’Ajuntament amb dues empreses propietàries de finques al barri d’Horta de Santa Maria. El passat 16 de juliol, l’Ajuntament ja va posar en funcionament el pàrquing Mestral, amb una capacitat per 55 places.

Font: Ajuntament de Cambrils

Obre el nou aparcament gratuït Xalet d’en Bau 2 de Cambrils

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona