Iconos cabecera

Highlights

  • To the Airport & train on bus To the Airport & train on bus
    Reus Airport & AVE train station bus timetable
  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

L’Hospitalet de l’Infant estrena una estació per a la recàrrega ràpida de vehicles elèctrics (23/08/2018)

Aquest mes d’agost s’ha posat en servei l’estació per a la recàrrega ràpida de vehicles elèctrics que hi ha instaŀlada al cèntric carrer de la Carretera de Móra número 5 de l’Hospitalet de l’Infant (davant el supermercat Spar). Disposa de tres punts de recàrrega de 55 kW, que permeten carregar el 80% de la bateria d’un vehicle elèctric en només 30 minuts.

Per poder utilitzar-la, els conductors han de registrar-se a l’aparcament municipal de la Plaça Berenguer d’Entença (de dilluns a divendres, de 8 a 14 h) i disposar de la targeta de vehicle elèctric de l’Ajuntament, que es pot recollir en el mateix aparcament. D’aquesta manera, obtenen un any gratuït per carregar els seus vehicles en la nova electro benzinera, tal com s’explica en els panells que ha coŀlocat el consistori, amb les instruccions d’ús i informació dels principals punts d’atractiu turístic del poble. També és vàlida la targeta RFID d’algun dels altres municipis adherits a l’aliança de municipis per a la interoperabilitat (Amposta, Barcelona, Cambrils, Lleida, Reus, etc.), com ha apuntat el regidor de l’àrea de Promoció Econòmica i Energia, Miguel Ángel Garcés.

Per a la instaŀlació d’aquesta infraestructura, la Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), ha concedit una subvenció a l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per valor de 40.000 euros, en el marc del Pla estratègic per al desplegament d’infraestructura de recàrrega per a vehicle elèctric a Catalunya 2016-2019 (PIRVEC). Així doncs, el consistori només haurà de fer-se’n càrrec de la gestió.

Font: Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

L’Hospitalet de l’Infant estrena una estació per a la recàrrega ràpida de vehicles elèctrics

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona