Iconos cabecera

Highlights

  • To the Airport & train on bus To the Airport & train on bus
    Reus Airport & AVE train station bus timetable
  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

Participa en el concurs de fotografia ClicMob! (13/09/2018)

Del 12 al 26 de setembre participa al concurs de fotografia de la Setmana de la Mobilitat a través de la xarxa Instagram.

Aquest any es repartiran dos tipus de premis: un a la millor foto i un altre al millor vídeo, el qual inclou boomerang i gif animat. Així mateix, se sortejarà una entrada per a dues persones a Port Aventura pels que en feu difusió.


Desenvolupament del concurs

Els participants hauran de:

- Fer una fotografia o vídeo d’elements de transport i mobilitat diferenciadors i identificables de Catalunya. També de les activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, com les pedalades, caminades i d'altres activitats. És obligatori que la fotografia hagi estat feta al territori de Catalunya.
- Posar un títol a la fotografia o vídeo, preferiblement identificatiu del lloc o l’acció fotografiats o gravats.
- Etiquetar la fotografia amb l’etiqueta o hashtag #mobilitat2018, sens perjudici d’altres etiquetes que l’autor de la fotografia vulgui incloure.
- Publicar la foto/vídeo a la xarxa Instagram mitjançant el seu usuari. Els vídeos han d’estar publicats a la cronologia (timeline) de l’usuari (no com a història –story-) i han de tenir una durada màxima de 30 segons. També s’admetran vídeos tipus boomerang i gifs animats.

Fer difusió del concurs també té premi: se sortejarà entre els usuaris que hagin mencionat dos usuaris d’Instagram en els comentaris de la imatge del concurs publicada pels organitzadors.

Premis

Premi FOTO
Un abonament de transport públic per a tot un any.

Premi VÍDEO
Una estada a la Vall de Núria. Vàlid per una estada d’una nit per a dues persones a l’Hotel Vall de Núria en règim de dormir més esmorzar. Cal consultar disponibilitat abans de fer la reserva. Vàlid per a la temporada d’hivern 2018/2019.

Premi DIFUSIÓ
Un bitllet a Port Aventura per a dues persones. Vàlid per a dos bitllets combinats amb el parc Port Aventura World. Inclou el desplaçament d'anada i tornada des de qualsevol estació de Rodalies de Catalunya. Inclou l'entrada d'un dia al parc.


Més informació a: territori.gencat.cat/ca/03_infraestructures_i_mobilitat/sem/activitats/clicmob/

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona