Iconos cabecera

Highlights

  • To the Airport & train on bus To the Airport & train on bus
    Reus Airport & AVE train station bus timetable
  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

Les obres d'asfaltatge de l'aparcament del Fornàs de Valls començaran el dilluns 21 de gener (18/01/2019)

El proper dilluns dia 21 de gener s’iniciaran les obres d’adequació i asfaltatge de l’aparcament gratuït de superfície del barri del Fornàs, amb una inversió de 49.000 euros. Les obres que iniciarà la regidoria de Mobilitat i que s’espera que estiguin enllestides durant la primera setmana de febrer, comportaran l’adequació completa d’aquest solar, actualment de terra.

Aquest aparcament de superfície gratuït, un cop s’hagin senyalitzat les places, tindrà capacitat per a més d’un centenar de vehicles, en concret, 103 cotxes i 18 motos, a més de la reserva de 4 places per a vehicles adaptats. En aquest sentit, s’asfaltarà la totalitat de l’aparcament que ocupa una superfície de gairebé 3.200 metres quadrats i que dona servei a tot el barri i a la zona propera del Centre Esportiu Municipal El Fornàs. El projecte preveu l’adequació dels actuals accessos que comuniquen l’aparcament amb el passeig President Tarradellas, però a més, també es crearà un nou accés des del carrer Arquitecte Vives per millorar la mobilitat a tota la zona.

Les obres també contemplen ara tota la preinstaŀlació de reforç de l’enllumenat i tota la senyalització horitzontal i vertical de l’aparcament. Aquest és el segon aparcament de terra que asfalta l’Ajuntament en els últims mesos, ja que el passat estiu, amb una inversió de 50.000 euros, es va asfaltar el de l’Hort del Carme, en aquest cas, ubicat al Barri Antic i amb capacitat per a 200 vehicles.

Font: Ajuntament de Valls

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona