Iconos cabecera

Highlights

  • To the Airport & train on bus To the Airport & train on bus
    Reus Airport & AVE train station bus timetable
  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

Cunit instal·la un segon punt de recàrrega de vehicles elèctrics (25/01/2019)

Ja es troba operatiu el segon punt de recàrrega de vehicles elèctric, que s’ha instaŀlat en els darrers dies a l’aparcament de les Oliveres, entre el carrer de l’Estació i l’Av. de la Font. Aquest punt té dues places d’aparcament, destinades exclusivament a la càrrega de vehicles elèctrics, de manera que permet donar servei a dos automòbils al mateix temps.

D’aquesta manera es dona servei als usuaris de la zona més propera al nucli antic del municipi i complementa el punt de recàrrega instaŀlat l’any 2017, també per a dues places, a l’aparcament del Pavelló els Joncs a la cantonada del C/ de les Sorres i el carrer Sitges.

D’aquesta manera, a través de la Regidora de Medi Ambient, Sostenibilitat i Platges, el municipi aposta per facilitar la implantació i increment del parc de vehicles elèctrics al municipi, com a mitja de transport eficient, sostenible i que no genera emissions de Co2.

Els usuaris que disposin de vehicle elèctric poden soŀlicitar a la Regidoria de Medi Ambient la targeta què dona accés al servei del punt de recàrrega de vehicles elèctrics i que, en una primera fase, es pot utilitzar de manera gratuïta.

El regidor de medi ambient, Antoni Martínez Pascual, considera que amb la instaŀlació d’aquest dos punts s’acompleix el compromís d’impulsar i promoure la utilització d’energies netes a Cunit per tal de fer més sostenibles els desplaçaments per Cunit i que es va iniciar l’any 2015 amb la compra d’un vehicle elèctric, el primer que va funcionar al municipi, per tal de fer els desplaçament del personal de la regidoria sense carburants fòssils.

Font: Ajuntament de Cunit

Cunit instal·la un segon punt de recàrrega de vehicles elèctrics

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona