Iconos cabecera

Highlights

  • To the Airport & train on bus To the Airport & train on bus
    Reus Airport & AVE train station bus timetable
  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

La Guàrdia Urbana de Reus ja suma onze zones d’aparcament per a pares d’alumnes en centres educatius de la ciutat (18/02/2019)

El Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana de Reus ha implantat noves mesures de mobilitat al carrer de Gandesa, amb l’objectiu de millorar la seguretat a les entrades i sortides de l’escola Misericòrdia. Amb aquesta actuació, la Guàrdia Urbana ja suma onze zones d’aparcament per a pares d’alumnes en centres educatius de la ciutat

En concret, just davant dels centres s’ha reordenat l’aparcament i s’ha delimitat una zona limitada a la parada de vehicles, reservada als familiars dels alumnes en les franges horàries següents: de 7:30 a 9:15 i de les 11:45 a 18:00h.

Joaquim Enrech, regidor de Seguretat afirma que «la política de proximitat de la Guàrdia Urbana ens permet conèixer de primera mà les necessitats de la ciutadania i, en aquest cas, aplicar mesures de seguretat que beneficien alhora els interessos dels centres educatius i del conjunt de la ciutadania».

Les limitacions d’estacionament en les àrees de seguretat només s’apliquen en els horaris indicats de dilluns a divendres i en calendari escolar. La resta d’hores del dia, els veïns i la resta de conductors poden estacionar els seus vehicles amb normalitat a la zona indicada per als familiars dels alumnes.

Centre amb mesures de mobilitat segura
Aquests canvis arriben després d’aplicar mesures similars de mobilitat segura en altres centres educatius de la ciutat com les escoles Montsant, Joan Rebull, Sant Pau, Isabel Besora, IES Baix Camp, La Salle, Mare Molas, General Prim i Pare Manyanet, EBM L’Olivera, i ara l’escola Misericòrdia.

La iniciativa ha obtingut bons resultats tant en termes de seguretat com de mobilitat de la comunitat educativa i del conjunt de la ciutadania que es mou a l’entorn dels centres.

Font: Ajuntament de Reus

La Guàrdia Urbana de Reus ja suma onze zones d’aparcament per a pares d’alumnes en centres educatius de la ciutat

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona