Iconos cabecera

Highlights

  • To the Airport & train on bus To the Airport & train on bus
    Reus Airport & AVE train station bus timetable
  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

L’Ajuntament de Salou millorarà l’accessibilitat de la vorera est del carrer de Josep Carner i remodelarà la cruïlla entre els carrers Major i de Josep Carner (19/02/2019)

L’Ajuntament de Salou té previst actuar a tres trams de la vorera est del carrer de Josep Carner i remodelar la cruïlla entre els carrers Major i de Josep Carner. Actualment el paviment dels carrers presenta trams malmesos amb deformacions i esquerdes que s’han de millorar i allisar. Per altra banda, les voreres i les rampes es troben en un estat defectuós degut al pas del temps i al propi ús, fet que dificulta l’accessibilitat.

Les obres a realitzar a la vorera est del carrer de Josep Carner consten de millorar l’accessibilitat a dos bateries de contenidors d’escombraries i una rampa per a persones amb mobilitat reduïda. Les tasques a dur a terme són l’extracció de la vorera i la coŀlocació de nou sobre base de formigó, i el retall dels arrels de l’arbrat en aquells casos que sigui precís. A més, la vorera es rebaixarà a nivell de calçada en dos punts, per tal que les bateries de contenidors d’escombraries existents quedin a aquest nivell, i donat que es tracta d’un carrer semi-peatonal, es construiran les corresponents rampes per a donar accés a la zona asfaltada a persones amb mobilitat reduïda. Aquests treballs també contemplen la substitució de la canalització d’enllumenat públic actual en cas que quedi malmesa en el moment de procedir a la demolició de la vorera i del paviment. L’alcalde, Pere Granados, apuntava que “estem parlant d’una actuació necessària per a la millora de la mobilitat tant dels vianants com dels vehicles i que segueix la línia de les obres de manteniment de la ciutat que estem aplicant ja a molts indrets de la ciutat”.

Per altra banda, la remodelació de la cruïlla entre els carrers Major i de Josep Carner té com a principal objectiu implementar rampes, per tal de facilitar l’accés de cadires de rodes i/o cotxes d’infants, i millorar les condicions del paviment per tal de garantir la seguretat dels vehicles que hi circulen. A més s’hi modificarà la senyalització horitzontal amb la finalitat d’actualitzar-les amb els nous trets de la cruïlla.

L’Ajuntament destinarà un pressupost de 12.328’29 € a la millora de l’accessibilitat de la vorera est del carrer de Josep Carner; i de 35.996,58€ a la remodelació de la cruïlla entre els carrer Major i de Josep Carner; i preveu una durada d’aproximadament dos mesos per a cadascuna de les obres.

Font: Ajuntament de Salou

L’Ajuntament de Salou millorarà l’accessibilitat de la vorera est del carrer de Josep Carner i remodelarà la cruïlla entre els carrers Major i de Josep Carner

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona