Iconos cabecera

Highlights

  • To the Airport & train on bus To the Airport & train on bus
    Reus Airport & AVE train station bus timetable
  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

La Conselleria de Mobilitat de Tarragona instal·la un pas de vianants regulat amb semàfor al carrer Riu Fluvià (28/02/2019)

Comencen els treballs de construcció d'un nou pas de vianants regulat mitjanant semàfors amb polsadors al carrer Riu Fluvià, molt a prop del Centre Cívic del barri de Torreforta.

La quantitat de vianants que creuen per aquest indret, tant en direcció al Centre Cívic com de tornada, l'excessiva distància respecte a la resta de passos de vianants existents al carrer, la velocitat detectada en els diferents estudis realitzats i l'amplada de la via han estat els motius que han propiciat que la Conselleria de Mobilitat s'hagi decantat per aquesta opció.

El conseller de Mobilitat, Josep Acero, ha explicat: "Amb l'objectiu de garantir la màxima seguretat dels vianants, també s'ampliarà l'amplada de les voreres amb l'objectiu de reduir la longitud de l'encreuament de la calçada".

La durada dels treballs serà, aproximadament, de dues setmanes i es realitzaran de forma que la mobilitat quotidiana dels veïns de la zona no es vegi afectada. Pensant en les persones amb mobilitat reduïda els treballs incorporaran la senyalització amb paviment tàctil i, tenint en compte les necessitats de les persones invidents, s'instaŀlaran semàfors adaptats. El cost total de l'actuació serà de 34.000 euros.

Font: Ajuntament de Tarragona

La Conselleria de Mobilitat de Tarragona instal·la un pas de vianants regulat amb semàfor al carrer Riu Fluvià

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona