Iconos cabecera

Highlights

  • To the Airport & train on bus To the Airport & train on bus
    Reus Airport & AVE train station bus timetable
  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

Comencen les obres del nou aparcament dissuasiu de 275 places de l’avinguda dels Països Catalans de Reus (18/03/2019)

L’Ajuntament de Reus ha iniciat aquest dilluns, 18 de març els treballs de condicionament d’un solar de l’avinguda dels Països Catalans per convertir-lo en una zona d’aparcament gratuït, amb capacitat per a uns 275 vehicles. Les obres han estat adjudicades a l’empresa Roma Infraestructures, amb un pressupost de 40.509,73 euros.

El nou aparcament, situat prop de l’entrada a Reus per les carreteres de Falset i de Riudoms, ha de donar servei tan als residents de la zona com als visitants a la ciutat que entren a Reus per aquest dos accessos.

L’aparcament de l’avinguda dels Països Catalans se suma a l’oferta d’aparcaments gratuïts anunciats recentment: un de 25 places al carrer de Falset, un de 50 places al carrer de Sor Lluïsa Estivill i un de 68 places a la plaça del Velòdrom. En total, els quatre nous aparcaments gratuïts sumen 418 pla ces.

L’oferta de la ciutat d’aparcaments gratuïts en superfície inclou 140 places amb dos aparcaments al barri Gaudí, i 200 places més davant l’institut Pi del Burgar.

Font: Ajuntament de Reus

 Comencen les obres del nou aparcament dissuasiu de 275 places de l’avinguda dels Països Catalans de Reus

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona