Iconos cabecera

Highlights

  • To the Airport & train on bus To the Airport & train on bus
    Reus Airport & AVE train station bus timetable
  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

Salou adjudica l’estudi de redacció del projecte de renovació integral de l’avinguda Carles Buïgas i carrers adjacents (16/04/2019)

L’Ajuntament de Salou ha adjudicat a l’empresa Tadec SLP el projecte de redacció bàsic i executiu i la direcció d’obra corresponent als treballs de renovació integral del carrer Carles Buigas i dels trams dels carrers que hi conflueixen: carrers Terol, Murillo, Pau Vila, Priorat, Fra Juniper Serra, Pompeu Fabra, Torremolinos, Vendrell, Ramon Llull, Valls, Amposta, Montblanc, Passatge Dr. Pigem i Bilbao per tal de dur a terme una transició adequada entre els carrers.

Aquest acord, adoptat en junta de govern local, s’ha dut a terme després que els serveis tècnics corresponents hagin valorat les deu propostes presentades per les empreses que han optat al concurs. Finalment, ha estat la consultora Tadec SLP la que hauria obtingut una millor puntuació per dur a terme l’encàrrec de remodelació de la principal artèria turística del municipi. El projecte resultant haurà de reflectir les línies marc acordades al procés participatiu amb els veïns de la zona i fruit de l’experiència assolida en el dia a dia al llarg dels 3 anys de prova pilot de la zona, especialment transitada durant la temporada alta.

En dues fases

Els serveis tècnics municipals d’arquitectura proposen executar una primera fase (des del carrer Murillo i fins al principi del carrer Carles Buigas-font lluminosa) donat que el període permès per executar les obres d’aquesta envergadura al municipi es fixa en el període que va des dels mesos d’octubre i març per no alterar la marxa de la temporada turística. La segona fase; que afectaria a la resta de l’avinguda des del carrer Murillo i fins a Torremolinos s’hauria d’executar -segons previsions- de cara al 2021.

Font: Ajuntament de Salou

Salou adjudica l’estudi de redacció del projecte de renovació integral de l’avinguda Carles Buïgas i carrers adjacents

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona