Iconos cabecera

Highlights

  • To the Airport & train on bus To the Airport & train on bus
    Reus Airport & AVE train station bus timetable
  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

L'aparcament dissuasiu de l'Horta Gran de Tarragona comença a funcionar aquest dimecres (17/04/2019)

Avui dimecres, 17 d'abril, entra en funcionament l'aparcament dissuasiu de l'Horta Gran, amb 220 places.

El nou aparcament, molt proper a la riba de ponent del riu Francolí, té accés a través de la Nacional 340 i de la plaça d’Europa, la rotonda d’entrada a l’autovia T-11. L’espai funciona com a zona taronja, de manera que els usuaris podran aparcar-hi de dilluns a divendres per només un euro al dia. Dissabte i diumenge l’aparcament serà gratuït.

Situades al costat de l’aparcament, aquest dimecres també començaran a ser operatives dues parades de l’Empresa Municipal de Transports ubicades a la Nacional 340 i que, amb el nom de Carretera de València i en els dos sentits de la marxa, donaran servei a les línies dels autobusos municipals que enllacen el centre de la ciutat amb els barris de Ponent: L-3, L-6, L-30, L-34, L-54 i 72N. El semàfor que ha de permetre als vianants creuar de manera segura la Nacional 340 a la sortida de l’aparcament també s’activarà aquesta setmana.

Des d'Aparcaments Municipals de Tarragona, empresa gestora de l'espai, es recorda que el pagament es pot fer físicament a través dels parquímetres i, mitjançant els telèfons mòbils dels conductors, a través de les aplicacions Telpark, Easypark i Whoosh.

Les obres d'adequació de l'espai van començar el passat 20 de febrer i han tingut un cost de 83.447,01 €.

Font: Ajuntament de Tarragona

L'aparcament dissuasiu de l'Horta Gran de Tarragona comença a funcionar aquest dimecres

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona