Iconos cabecera

Highlights

  • To the Airport & train on bus To the Airport & train on bus
    Reus Airport & AVE train station bus timetable
  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

Reus estableix un màxim de 4 euros al dia per aparcar al pàrquing Hospital, i 2 al Tecnoparc, a partir de l’1 de juliol (12/06/2019)

El consell d’administració de l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis SA ha aprovat aquest dimarts, 11 de juny, que els aparcaments subterranis de l’Hospital Sant Joan i de l’Edifici Tecnoparc s’integrin a la xarxa d’aparcaments municipals, i s’equiparin les tarifes a les de la resta de pàrquings, a partir del dilluns 1 de juliol.

La tarifa de rotació que s’aplicarà al pàrquing Hospital serà la mateixa que s’està aplicant actualment a la resta d’aparcaments subterranis de la xarxa municipal: La primera i segona hores d’aparcament tindran una tarifa d’1,85 euros; i la tercera de 0,30 euros; mentre que la tarifa màxima de 24 hores serà de 4 euros.

Les tarifes de l’aparcament del Tecnoparc seran d’1,85 euros la primera hora; de 0,15 euros la segona; i d’un màxim de 2 euros les 24 hores.

Els dos equipaments s’integraran a la xarxa com aparcaments de la primera corona, amb la qual cosa els usuaris que disposin de la corresponent targeta multipàrquing podran utilitzar aquests aparcaments sense cost addicional.

La integració dels dos aparcaments a la xarxa és fruit de l’acord signat el passat mes de novembre entre l’Ajuntament de Reus i l’empresa Iridium, concessionària dels dos equipaments, per resoldre els problemes d’aparcament a l’entorn de l’Hospital.

Per tal de poder incorporar els dos equipaments a la xarxa municipal, Reus Mobilitat i Seveis treballa per adequar les instaŀlacions als estàndards i tecnologia de l’empresa municipal. Així mateix, s’ha construït un nou accés a l’aparcament de l’Hospital des de la rotonda principal de l’avinguda de Bellissens per facilitar l’entrada als usuaris.

10 aparcaments a la xarxa municipal
L’empresa municipal Reus Mobilitat i Seveis gestionava fins ara 3.210 places de 8 aparcaments subterranis públics. Ara hi sumen 1.230 places més (580 de l’Edifici Tecnoparc i 650 de l’Hospital). En total: 4.440 places, distribuïdes en 10 aparcaments.

Paraŀlelament, i fruit de l’acord amb l’empresa concessionària, Reus Mobilitat i Serveis té actualment en fase de licitació el projecte de construcció de l’aparcament en superfície projectat a l’exterior de l’Hospital. Tindrà 297 places de zona blava i una tarifa de 50 cèntims l’hora, amb un màxim de 2 euros al dia. La construcció del nou aparcament de zona blava té un pressupost de licitació de 543.529,02 euros (IVA inclòs).

Font: Ajuntament de Reus

Reus estableix un màxim de 4 euros al dia per aparcar al pàrquing Hospital, i 2 al Tecnoparc, a partir de l’1 de juliol

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona