Iconos cabecera

Highlights

  • To the Airport & train on bus To the Airport & train on bus
    Reus Airport & AVE train station bus timetable
  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

La reforma del carrer de Roger de Llúria de Reus començarà el proper 17 de juliol (11/07/2019)

L’Ajuntament de Reus iniciarà les obres de remodelació del carrer de Roger de Llúria, al barri de Sol i Vista, al tram fins al carrer Josep Iglésies i Fort. Les obres començaran el proper dia 17 de juliol i suposa la segona fase del Pla de Barris de Sol i Vista i Immaculada.
L’obra va ser un compromís de l’alcalde, Carles Pellicer, adquirit amb els veïns del barri, que ara s’executarà en el marc del Pla de Barris, una vegada el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya va anunciar la pròrroga fins a 31 de desembre de 2019 dels projectes beneficiats per la convocatòria de 2009.
El pressupost de l'obra és de 196.889,41 euros i es preveu que es realitzi en un termini de 4 mesos.
La remodelació del carrer Roger de Llúria manté el sentit de circulació existent amb dos sentits, al tram des de la carretera d’Alcolea fins al carrer Josep Iglesias Fort; i preveu direcció única de sentit a la resta del carrer.
La solució projectada amplia les voreres seguint els criteris recollits al Pla de mobilitat urbana de Reus , i dotant-lo de unes característiques similars als carrers recentment remodelats, amb vorades de granit, paviment de voreres de panot/terratzo i paviment asfàltic. Les seccions s’han dissenyat en base a donar una major comoditat als vianants, i adaptades a persones amb mobilitat reduïda, augmentant l’amplada de les voreres actuals.
L’actuació inclou també obres en els sistema de sanejament, enllumenat i jardineria.
Font: Ajuntament de Reus.

La reforma del carrer de Roger de Llúria de Reus començarà el proper 17 de juliol

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona