Iconos cabecera

Destaquem

  • A l’Aeroport i al tren en bus A l’Aeroport i al tren en bus
    Horaris bus Aeroport de Reus i estació tren AVE

Reordenació del trànsit a l’avinguda de Falset de Reus amb senyalització horitzontal provisional (16/05/2017)

La setmana passada es van executar els treballs per reordenar el trànsit a l’avinguda de Falset, a partir d’una nova senyalització horitzontal provisional de color groc. La reordenació consisteix en el desdoblament del carril del mig, per donar més fluïdesa a la circulació d’entrada a la plaça del Nucli i a la rotonda d’accés al polígon Agro-Reus.

El desdoblament del carril de circulació es fa efectiu a l’alçada del carrer de Joan Busquets i Crusat. Així, a la sortida de la plaça del Nucli, hi haurà un carril en sentit Falset que es desdoblarà en dos fins a la rotonda d’accés al polígon Agro-Reus. En sentit contrari, direcció Reus, a la rotonda de l’avinguda amb el carrer de Recasens i Mercader i la carretera de l’Institut Pere Mata, hi haurà un carril que es desdoblarà en dos en el punt del bypass, de manera que els vehicles que circulin en direcció a la plaça del Nucli arribaran a la rotonda amb dos carrils d’entrada.

Els treballs de senyalització no han obligat a tallar el trànsit, només a fer desviaments puntuals durant aquesta setmana. Aquest divendres, el carril de desdoblament ja ha quedat senyalitzat.

Aquesta és una solució provisional amb una inversió mínima per millorar la circulació de l’avinguda. D’aquí a unes setmanes es valorarà el funcionament d’aquesta alternativa i es decidirà si es consolida o s’opta per un altre sistema. L’objectiu és millorar la convivència a la via entre vehicles i bicicletes, després de l’estrena fa uns mesos del carril bici.

Font: Ajuntament de Reus

Reordenació del trànsit a l’avinguda de Falset de Reus amb senyalització horitzontal provisional

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona