Iconos cabecera

Destaquem

  • A l’Aeroport i al tren en bus A l’Aeroport i al tren en bus
    Horaris bus Aeroport de Reus i estació tren AVE

Territori i Sostenibilitat adjudica les obres per millorar l'accés a una zona industrial de Sarral des de la TP-2311 (28/06/2017)

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat avui les obres de construcció d’una rotonda a la TP-2311 a Sarral (Conca de Barberà) que millorarà l’accessibilitat a una zona industrial. Els treballs comptaran amb una inversió de 382.094 euros. Començaran la tardor vinent i tindran un termini d’execució de vuit mesos.

El nou giratori se situarà al sud-oest de Sarral, a la TP-2311, carretera de Sarral a la Cabra del Camp i al Pla de Santa Maria, on hi ha un accés cap a l’autopista AP-2. En aquesta carretera, actualment existeix un encreuament des d’on s’accedeix a una zona industrial, que presenta certa dificultat a l’hora de maniobrar, especialment en els moviments de i cap a l’autopista AP-2, ja que els vehicles han de fer un gir molt pronunciat.
La construcció de la rotonda facilitarà aquests moviments i permetrà millorar, així, l’accessibilitat a aquesta zona i la seguretat viària en aquesta carretera. El giratori tindrà 40 metres de diàmetre fins a la línia blanca exterior, amb una calçada anular de 8 metres, voral exterior d’1,5 metres i voral interior de 0,5 metres d’amplada. Es preveuen tres vials de connexió des de la rotonda: cap al nucli de Sarral, cap al Pla de Santa Maria i cap a la zona industrial.

Les obres inclouran els moviments de terres, desviament de serveis afectats i tasques de pavimentació corresponents per a formar la rotonda, així com la disposició d’elements de drenatge, senyalització, seguretat i urbanització.

Font: Departament de Territori i Sostenibilitat

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona