Iconos cabecera

Destaquem

  • A l’Aeroport i al tren en bus A l’Aeroport i al tren en bus
    Horaris bus Aeroport de Reus i estació tren AVE

L'estació d'autobusos de Tarragona torna a ser l'escenari d'una intervenció artística (06/09/2017)

L’Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona (EMT) cedeix de nou l’estació d’autobusos per a la exposició d’art contemporani conceptual del programa “Estació Creactiva” del coŀlectiu Künstainer. En aquesta ocasió es tracta de la intervenció artística “Distorsión libre” d’Unai Reglero, una instaŀlació de paraules invertides i retro iŀluminades per ser llegides en el reflex de miralls distorsionadors.

Es tracta d’una nova mostra d’art contemporani conceptual en un espai públic, que permet a l’espectador transitar per l’obra i interactuar amb ella. “Distorsión Libre” és una instaŀlació a través de la qual l'artista busca posar en evidència que “la distorsió del llenguatge i la corrupció dels significats són una típica estratègia de manipulació i propaganda dels mecanismes del poder, augmentada i utilitzada ja sense cap pudor en aquests temps de posveritat”. Unai Reglero és artista plàstic, grafista, editor, curador d'exposicions i intervencions, i activista cultural, interessat especialment en l'àmbit social i polític.

El programa Estació Creactiva es va iniciar l’any 2010. Durant aquests 7 anys, han utilitzat l’espai de l’estació d’autobusos més de 15 artistes d’arreu, amb diferents suports i llenguatges, que han consolidat l’estació com un referent d’aquesta forma experimental artística en un espai públic.

Font: Ajuntament de Tarragona

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona