Iconos cabecera

Destaquem

  • A l’Aeroport i al tren en bus A l’Aeroport i al tren en bus
    Horaris bus Aeroport de Reus i estació tren AVE

El pagament per telèfon mòbil de l'aparcament regulat de Tarragona supera per primer cop al de la targeta de crèdit (09/11/2017)

La recaptació per l'aplicació (app) de pagament de l'aparcament pel mòbil ha superat per primera vegada a la de la targeta de crèdit, segons dades facilitades per Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT). Això representa que aquest passat mes d'octubre, un 20% dels usuaris han utilitzat aquest sistema de pagament de la zona regulada de forma habitual.

Dos anys després de l'entrada en funcionament de les apps que faciliten la gestió i el pagament a través del telèfon mòbil inteŀligent, les transaccions per aquest sistema superen les de la targeta de crèdit, que està sobre el 18%, mentre que el pagament en efectiu ara és del 60%.

Són diverses les empreses que ofereixen aquesta app, generalment, de forma gratuïta, com una eina que proporciona a l'usuari la possibilitat de gestionar el seu aparcament des del seu smartphone sense necessitat d'anar al parquímetre i treure un tiquet o la d'anuŀlar denúncies per temps excedit. Es tracta igualment d'un instrument molt vàlid per a autònoms i empreses, ja que ofereix la possibilitat de soŀlicitar un document mensual de facturació de l'usuari.

L'any 2016 es va posar en marxa aquesta modalitat de pagament com a part important del programa de millores tecnològiques escomeses per Aparcaments Municipals de Tarragona i destinades a oferir un servei més fàcil, eficient i còmode per als usuaris, tant esporàdics com diaris, abonats i residents.

Font: Ajuntament de Tarragona

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona