Iconos cabecera

Destaquem

  • A l’Aeroport i al tren en bus A l’Aeroport i al tren en bus
    Horaris bus Aeroport de Reus i estació tren AVE

Afectacions al trànsit als ravals del Pallol i de Santa Anna de Reus amb motiu de les obres de reforma de la plaça de Catalunya (01/12/2017)

Segons informa el Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana de Reus, aquest dimarts, 5 de desembre, entre els 8:00h i les 15:00h, hi haurà afectacions al trànsit als ravals del Pallol i de Santa Anna, com a conseqüència de les obres de reforma de la plaça de Catalunya. Els treballs d’asfaltat i pintat de la senyalització horitzontal dels carrers de l’entorn de la plaça s’han concentrat en un sol matí per minimitzar les molèsties als conductors.

El trànsit de vehicles quedarà prohibit des de la plaça de la Sang, a través del raval del Pallol i del carreró de la Puríssima Sang. També quedarà tallat al trànsit el carrer d’Arnavat i Vilaró des de la riera de Miró. Igualment, es tallarà el trànsit a la cruïlla de la riera de Miró amb el carrer del Roser, per impedir l’accés a la plaça de Catalunya.

Font: Ajuntament de Reus

Afectacions al trànsit als ravals del Pallol i de Santa Anna de Reus amb motiu de les obres de reforma de la plaça de Catalunya

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona