Iconos cabecera

Destaquem

  • A l’Aeroport i al tren en bus A l’Aeroport i al tren en bus
    Horaris bus Aeroport de Reus i estació tren AVE
  • SEM 2018SEM 2018
    Setmana Europea de la Mobilitat 2018

La remodelació d’un tram del carrer de Balmes de Reus millorarà l’accessibilitat dels vianants (29/12/2017)

L’Ajuntament de Reus ha tret a concurs aquesta setmana l’execució de les obres de remodelació del carrer de Balmes, en el tram comprès entre el carrer de Josep Prous i Vila i l’Avinguda de Jaume I. Les obres convertiran el carrer en un espai a un sol nivell amb l’objectiu d’eliminar les barreres arquitectòniques i uniformitzar-ne la imatge amb els vials ja remodelats de l’entorn més immediat.

El pressupost de licitació és de 99.330,31 euros (IVA inclòs) i el termini d’execució previst, de 4 mesos. La longitud del tram a remodelar és de 84 metres, amb un àmbit afectat total de 668 m2.

Actualment aquest tram del carrer de Balmes és de sentit únic, amb aparcament en cordó a un costat. La solució projectada manté el mateix sentit de circulació i –seguint els criteris del Pla de mobilitat urbana de Reus– serà a un nivell per millorar l’accessibilitat dels vianants augmentant l’amplada de les voreres actuals.

Per al desenvolupament dels treballs de remodelació es procedirà a la neteja del terreny i a l’enderroc de les voreres i vorades. El carrer es pavimentarà amb base de formigó, la zona de circulació amb una capa d’aglomerat asfàltic, delimitada per peces de granit.

Font: Ajuntament de Reus

La remodelació d’un tram del carrer de Balmes de Reus millorarà l’accessibilitat dels vianants

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona