Iconos cabecera

Destaquem

  • A l’Aeroport i al tren en bus A l’Aeroport i al tren en bus
    Horaris bus Aeroport de Reus i estació tren AVE
  • SEM 2018SEM 2018
    Setmana Europea de la Mobilitat 2018

Comencen les obres de construcció del carril bici entre el Passeig Rafael Casanova i la platja Arrabassada de Tarragona (09/04/2018)

Les obres de construcció del carril bici que unirà el passeig Rafael Casanova entre el Fortí de Sant Jordi amb la platja de l'Arrabassada ja estan en marxa. La passada setmana van començar les tasques prèvies, és a dir, la senyalització de tota la zona que s'ha de convertir en un passeig per a ús dels vianants i gent que practiqui esport, sigui en bicicleta o corrent.

El projecte, a càrrec de la conselleria d'Espais Públics, preveu un calendari d'actuació de dos mesos. En concret, aquesta setmana s'està senyalitzant tota la zona i el dilluns, 9 d'abril, ja estarà tallada a la circulació aquesta via.

"Aquesta zona és molt utilitzada pels tarragonins per fer esport. El que volem és que tingui preferència la gent que practica esport o passeja, en detriment dels vehicles, per la qual cosa reduirem a un carril la circulació", explica el conseller d'Espais Públics, José Luis Martín. I afegeix: "Les platges són els espais verds de la ciutat i volem que els tarragonins tinguin un lloc preferent, per això ampliem la zona de vianants".

Aquesta actuació és molt ambiciosa perquè significa renovar tot el passeig Rafael Casanova transformant aquest pulmó de la ciutat en un espai d'oci pels tarragonins, la qual cosa implica reduir a un carril la circulació. Per tant, quan estiguin finalitzades les obres la circulació viària a la zona quedarà de la següent manera:

- Del Fortí de Sant Jordi a la platja de l'Arrabassada: per Via Augusta i carrer Josep Ras i Clavalls o bé pels carrers d'Ernest Lluch i Montserrat Roig.
- De la platja de l'Arrabassada al Fortí de Sant Jordi: per passeig Rafael Casanova, en sentit únic.
- La Via Augusta manté els dos sentits de la circulació.

Font: Ajuntament de Tarragona

Comencen les obres de construcció del carril bici entre el Passeig Rafael Casanova i la platja Arrabassada de Tarragona

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona