Iconos cabecera

Destaquem

  • A l’Aeroport i al tren en bus A l’Aeroport i al tren en bus
    Horaris bus Aeroport de Reus i estació tren AVE
  • SEM 2018SEM 2018
    Setmana Europea de la Mobilitat 2018

L'Ajuntament de Tarragona millora la seguretat dels passos de vianants a la Rambla del President Lluís Companys i a la Rambla del President Francesc Macià (16/04/2018)

La Conselleria de Mobilitat de l’Ajuntament de Tarragona ha posat en funcionament vuit senyals de situació en sengles passos de vianants entre la plaça de la Imperial Tàrraco i la plaça de les Corts Catalanes per millorar la seguretat dels passos que no estan regulats per semàfor. Aquesta mesura s’ha adoptat per fer més visible l’existència dels passos de vianants en vies de doble carril de circulació i reduir el màxim possible el risc d’atropellament quan un vehicle s’atura en un dels carrils per la presència d’un vianant i pel carril del costat també hi ha vehicles circulant en la mateixa direcció.

Els senyals són del tipus S-13 d’una mida superior a l’habitual en zona urbana, de 90 cm en lloc de 60 cm, i compten amb iŀluminació led per millorar-ne la visibilitat. Durant el dia funcionen com a senyals estàtics i al vespre entren en funcionament amb l’enllumenat públic. El cost total de l’actuació ha estat de 21.565,39 euros.

El conseller de Mobilitat, Josep Acero, ha destacat que “la posada en funcionament d’aquests senyals s’emmarca en les actuacions que permanentment es duen a terme per millorar la seguretat a l’interior de la ciutat, tant per a vianants com a conductors. En aquest sentit, per exemple, val la pena remarcar la recent instaŀlació aquest mateix any de quatre radars pedagògics i diferents passos de vianants elevats i reductors de velocitat”.

Font: Ajuntament de Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona millora la seguretat dels passos de vianants a la Rambla del President Lluís Companys i a la Rambla del President Francesc Macià

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona