Iconos cabecera

Destaquem

  • A l’Aeroport i al tren en bus A l’Aeroport i al tren en bus
    Horaris bus Aeroport de Reus i estació tren AVE

Punt de venda al carrer Anselm Clavé 1 de Tarragona (12/09/2018)

Us recordem que els títols de transport de l’Autoritat Territorial de la Mobiltiat del Camp de Tarragona (ATM) es poden adquirir o renovar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) dels Serveis Territorials de Tarragona del Departament de Territori i Sostenibilitat, tant els personalitzats com els no personalitzats.

Entre aquests títols s’inclouen de manera especial els títols de transport integrats de l’ATM que ofereixen avantatges socials, com ara les bonificacions per a nens i nenes d’entre 4 i 12 anys, les bonificacions per a persones membres de famílies nombroses i de famílies monoparentals, així com les bonificacions per a persones en situació d’atur. Igualment el servei abastarà qualsevol altra modalitat bonificada que en el futur es pugui incorporar.

L’adquisició o renovació de títols de transport es pot fer en l’horari habitual d’atenció al públic de l’OAC, de dilluns a divendres entre les 9 i les 14 hores, a les dependències del carrer d’Anselm Clavé, núm. 1 (Casa Gasset), de Tarragona. El pagament dels títols únicament es podrà efectuar per mitjans electrònics, sense que es pugui fer amb diners en efectiu.

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona