Iconos cabecera

Destaquem

  • A l’Aeroport i al tren en bus A l’Aeroport i al tren en bus
    Horaris bus Aeroport de Reus i estació tren AVE

La targeta anual T-BUS de Cambrils ja es pot renovar pel 2019 (04/12/2018)

Ja es pot soŀlicitar o renovar la targeta t-BUS a les oficines de l'Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) per a gaudir del bus urbà de Cambrils durant l'any 2019. A més, com a novetat, enguany les renovacions també es podran soŀlicitar on-line.

Aquest títol de transport té un cost de només 10 euros per les despeses de tramitació i permet a les persones empadronades a Cambrils realitzar viatges iŀlimitats amb les dues línies d’autobús urbà durant tot l’any 2019.

El municipi va ser pioner a Catalunya en implantar la gratuïtat del transport el 2014. L’objectiu és fomentar l’ús de l’autobús per disminuir el nombre de vehicles i les conseqüents congestions de trànsit, problemes d’aparcament i contaminació, i millorar la seguretat a la xarxa viària, la mobilitat i la connexió entre el centre i els barris.

El procediment per a donar-se d'alta o renovar la targeta és el següent:

1) Soŀlicitar la targeta a l’OAC a l’Ajuntament de Cambrils (en horari de dilluns a divendres de 8 a 14 hores i dijous fins a les 18 hores) o on-line a la pàgina web www.aparcam.cat

2) Fer l’ingrés bancari de 10€ a les oficines de “CaixaBank” amb la documentació facilitada per l’OAC o on-line a través de la pàgina web de "CaixaBank". Al concepte posar el nom de l'usuari i si té, el número d'abonat.

3) Recollir la targeta t-BUS a l’OAC. Cal presentar el rebut de pagament o on-line (només en cas de renovació es pot enviar el rebut de pagament a bus@aparcam.cat tot indicant el nom i cognoms de l'usuari de la t-BUS i el DNI i es rebrà la resposta d'activació de la targeta t-BUS.)

Les targetes de les persones empadronades de més de 65 anys, seran renovades automàticament sense cost per a l'usuari.

Font: Ajuntament de Cambrils

La targeta anual T-BUS de Cambrils ja es pot renovar pel 2019

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona