Iconos cabecera

Destaquem

  • A l’Aeroport i al tren en bus A l’Aeroport i al tren en bus
    Horaris bus Aeroport de Reus i estació tren AVE

L’ATM del Camp de Tarragona lliura el premi del Concurs fotogràfic 'ClicMob!' 2018 (18/01/2019)

L'ATM del Camp de Tarragona, ha lliurat a l'Antònia Tarragó el premi del setè concurs fotogràfic “ClicMob” relacionat amb l'àmbit territorial de Catalunya. El concurs ha estat organitzat pel Departament de Territori i Sostenibilitat, amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat 2018, i s’ha realitzat mitjançant la xarxa social Instagram.

Els participants del concurs havien de:

- Fer una fotografia o vídeo d’elements de transport i mobilitat diferenciadors i identificables de Catalunya. També de les activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, com les pedalades, caminades i d'altres activitats. És obligatori que la fotografia hagi estat feta al territori de Catalunya.
- Posar un títol a la fotografia o vídeo, preferiblement identificatiu del lloc o l’acció fotografiats o gravats.
- Etiquetar la fotografia amb l’etiqueta o hashtag #mobilitat2018, sens perjudici d’altres etiquetes que l’autor de la fotografia vulgui incloure.
- Publicar la foto/vídeo a la xarxa Instagram mitjançant el seu usuari. Els vídeos han d’estar publicats a la cronologia (timeline) de l’usuari (no com a història –story-) i han de tenir una durada màxima de 30 segons. També s’admetran vídeos tipus boomerang i gifs animats.


El premi consisteix en un abonament personal de transport per tot l’any 2019

L’ATM del Camp de Tarragona lliura el premi del Concurs fotogràfic 'ClicMob!' 2018

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona