Iconos cabecera

Destaquem

  • A l’Aeroport i al tren en bus A l’Aeroport i al tren en bus
    Horaris bus Aeroport de Reus i estació tren AVE

Obertes les inscripcions per la caminada popular del programa Rutes Reus de diumenge 3 de febrer (23/01/2019)

El programa de caminades populars Rutes Reus 2019 s’inicia el dia 3 de febrer amb un itinerari entre Les Borges del Camp i Reus, amb sortida en autocar des de la plaça de les Oques de la capital del Baix Camp a les 9:00 h. Les inscripcions són obertes al portal de l’organització i són gratuïtes. El programa preveu aquest any un total de vuit caminades amb l’objectiu de fomentar l’activitat física adreçada a tots els públics i la següent cita serà a la primavera amb el trajecte Reus – la Pineda (Vila-seca).

Aquest diumenge, un cop les persones inscrites s’hagin concentrat a les Borges del Camp, es donarà la sortida a les 10:00 h perquè comencin a recórrer el total de 10.700 metres de l’itinerari.

El regidor d’Esports, Jordi Cervera, explica que les caminades que promou la Regidoria d’Esports s’emmarquen en el conjunt d’accions pensades per promoure l’activitat física i l’esport i combatre el sedentarisme, amb la intenció de fomentar hàbits saludables i de millora de la qualitat de vida. “Com a regidor d’Esports”, afegeix Cervera, “voldria agrair als nostres patrocinadors la seva coŀlaboració per contribuir a fer créixer iniciatives com aquesta que arriben a un important nombre d’usuaris i permeten incrementar a cada edició el nombre de caminades”.

Més de 5.000 caminants el 2018 i caminada nocturna el 2019
L’any 2018 el total de 7 caminades desenvolupades han aplegat un total de 5.120 participants (731 participants de mitjana) i han suposat la coŀlaboració amb 4 causes solidàries. Aquest any 2018 la principal novetat es la incorporació al programa d’una caminada nocturna el 20 de juliol. A més, el nombre de caminades podria ampliar-se amb la coŀlaboració de noves entitats.

L’organització tècnica de les caminades és responsabilitat de Reus Esport i Lleure, amb el suport de Tretzesports. Tres de les caminades d’aquest any es dedicaran a les associacions Aspercam, Tosquelles i Taller Baix Camp. La caminada corresponent al mes de desembre, com ja és habitual, es dedicarà a la captació de fons per la Marató de TV3.

La programació de caminades populars prevista aquest any és la següent:

3 de febrer: les Borges del Camp – Maspujols – Reus
14 d’abril: Reus – Vila-seca - platja de la Pineda
9 de juny: Reus – Reus (solidària Associació Aspercamp)
20 de juliol: nocturna Reus – Reus
15 de setembre: Reus – Reus
6 d’octubre: Reus – Reus (solidària Fundació Tosquelles)
17 de novembre: Reus – Reus (solidària Taller Baix Camp)
15 de desembre: Reus – Reus (a benefici de la Marató de TV3)

Font: Ajuntament de Reus

Obertes les inscripcions per la caminada popular del programa Rutes Reus de diumenge 3 de febrer

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona