Iconos cabecera

Destaquem

  • A l’Aeroport i al tren en bus A l’Aeroport i al tren en bus
    Horaris bus Aeroport de Reus i estació tren AVE

Reus inicia les obres per traslladar les parades de bus interurbà de les Oques al davant de la biblioteca (06/04/2021)

Reus Transport ha iniciat aquesta setmana els treballs d'arranjament de l'àrea de zona blava Riudoms, situada davant de la Biblioteca Xavier Amorós, per a la construcció de plataformes per a parades de transport públic interurbà. L'execució del projecte comportarà el trasllat de les parades dels autobusos interurbans de la plaça del Nen de les Oques a l’àrea de zona blava Riudoms, amb l’objectiu de descongestionar la plaça per oferir un millor servei als usuaris, i afavorir, alhora, la mobilitat del trànsit.

Aquesta setmana s’han iniciat treballs preliminars, i el gruix de l’actuació s’iniciarà la setmana que ve. El projecte d'arranjament de l'àrea de zona blava contempla les actuacions per a la construcció d'una plataforma al carrer de l'Escorxador i quatre més al carrer del Dr. Frias. L'obra obligarà a reduir la superfície de l'àrea d'aparcament, que passarà a tenir 100 places i dos més per a persones amb mobilitat reduïda. Ara té capacitat per a 108 places . Les 4 places per a autocaravanes es mantenen però es reubiquen.

La reubicació de les parades als carrers del Doctor Frías i de l'Escorxador, a tocar de l’actual zona d’estacionament de l’àrea Riudoms, farà més còmode el transport interurbà i permetrà la coincidència de diversos vehicles (fins a cinc de manera simultània) en un mateix espai. Igualment, el nou emplaçament manté l’accés ràpid al centre de la ciutat per als usuaris. Per fer més agradable l'espera, la nova parada disposarà de bancs i marquesines, i es manté tot l'arbrat existent.

El projecte l'encarrega i el gestiona Reus Transport, té un termini d'execució d'1 mes i un pressupost de 40.000 euros.

L'augment del nombre de vehicles de transport públic de viatgers interurbans que circulen i fan parades llargues a la plaça del Nen de les Oques causa problemes de circulació. La parada existent és insuficient per absorbir el volum de trànsit actual, amb la coincidència de diverses línies alhora. En els darrers anys, l’Ajuntament ha mantingut contactes amb la Generalitat i les empreses concessionàries de transport interurbà, per resoldre la situació.

Font: Reus Transport

Reus inicia les obres per traslladar les parades de bus interurbà de les Oques al davant de la biblioteca

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona