Iconos cabecera

Destaquem

  • A l’Aeroport i al tren en bus A l’Aeroport i al tren en bus
    Horaris bus Aeroport de Reus i estació tren AVE

La retolació de l'Estació d'Autobusos de Tarragona guanya els premis Lletra Roland 2011 al millor element de comunicació visual (17/10/2011)

El Disseny de la nova imatge corporativa, producció i muntatge del conjunt de rètols exteriors amb els que l'Empresa Municipal de Transports de Tarragona ha identificat l'Estació d'Autobusos de Tarragona, ha estat premiat amb els prestigiosos premis Lletra Roland en la seva categoria de millor element de comunicació visual en lletres corpòries o volum.
La retolació prenent els exemples de BCN o NYC, simplifica el nom de Tarragona a les lletres TGN alhora que mitjançant el joc tipogràfic proposat s'expressa l'essència de la ciutat: T - Romana, G - Moderna i N - Mediterrània.
Els treballs, que van ser encarregats a l'empresa Pro Design Solutions SL varen consistir en el disseny, fabricació i instaŀlació de 11 elements de comunicació visual en lletres corpòries en diferents escales i acabats dins l'entorn de l'estació d'autobusos. Amb 12 edicions ja celebrades, els Premis Lletra Roland són els guardons de referència i amb un major prestigi del sector de la retolació i de la comunicació visual a Espanya i reconeixen la qualitat de la comunicació visual en la seva solució tècnica, de disseny i d'aplicació .
Entre els aspectes més destacables d'aquesta edició cal esmentar un augment de les inscripcions en un 22% respecte a l'anterior edició. D'altra banda, per primera vegada Veredictes certifica aquests guardons com un estàndard d'exceŀlència en disseny gràfic.
Font: ATM

La retolació de l'Estació d'Autobusos de Tarragona guanya els premis Lletra Roland 2011 al millor element de comunicació visual

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona